Promenada Valea Larga reprezintă o călătorie prin timp și natură, oferind o incursiune în inima pădurii, pe drumurile pe care au crescut generații de săceleni. Acest traseu forestier, situat între strada Valea Largă și fosta trambulină pentru sărituri din cartierul Satulung, este o bijuterie ascunsă a comunității locale.

Promenada Valea Largă este acum un loc de relaxare și recreere pentru locuitorii orașului și pentru turiști. Oferă o oază de odihnă în mijlocul naturii. Băncile și umbrarele din lemn creează un mediu prietenos pentru odihnă și contemplare. Accesul autovehiculelor este interzis, oferind astfel liniște și siguranță pentru cei care doresc să se bucure de plimbări sau activități în aer liber.

După ce vă bucurați de Promenada Valea Larga și de frumusețea ei naturală, vă invităm să vă continuați experiența de relaxare și răsfăț la Q Resort. Situat în apropierea acestei zone pitorești, Q Resort vă așteaptă cu facilități de lux și servicii impecabile. Suntem aici pentru a transforma fiecare escapadă într-o experiență de neuitat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei evadări romantice sau a unei vacanțe de familie, suntem aici pentru a vă întâmpina cu ospitalitate și confort. Veniți și bucurați-vă de o ședere relaxantă și revitalizantă la Q Resort!

Q Resort – unde natura și confortul se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență unică în mijlocul frumuseții naturale a regiunii Brașovului.