Piscina Brasov interioara

Cauți Piscina Brasov interioara? La Q RESORT Brașov, întreaga familie este invitată să se bucure de o experiență de relaxare și distracție la piscina interioară cu apă încălzită. Cu dimensiuni generoase de 12 metri lungime și 5 metri lățime, și o adâncime de 1.5 metri, piscina este ideală pentru familiile cu copii, oferind suficient spațiu pentru a înota și a se distra în voie.

Cu o temperatură constantă și plăcută a apei, piscina interioară este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă delecta în orice moment al anului. Indiferent dacă este iarnă sau vară, piscina rămâne funcțională și vă așteaptă să vă bucurați de momente de răsfăț și distracție alături de cei dragi.

Pentru persoanele cazate se oferă gratuitate la accesul la piscina în limita programului afișat la recepție.

Unul dintre avantajele apartamentelor și camerelor de la Q RESORT este gratuitatea accesului la piscină pentru persoanele cazate, în limita programului afișat la recepție. Astfel, oaspeții se pot bucura de acces nelimitat la piscină și pot savura fiecare moment al șederii lor la maxim, fără griji sau restricții.

Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unei oaze de relaxare în mijlocul orașului sau doriți să vă bucurați de timpul liber alături de familie, piscina interioară a Q RESORT Brașov vă așteaptă să vă transformați zilele în experiențe memorabile și pline de distracție.

Piscina este functionala tot timpul anului.

Q RESORT – relaxing your mind and body!