În inima evenimentelor memorabile se află un loc unde visurile prind viață – Jardin Events. Vă invităm să descoperiți un spațiu unde eleganța și ambiția se împletesc pentru a crea momente de neuitat.

Măiestria noastră se reflectă în cortul nostru de evenimente, un sanctuar de eleganță ce promite să transforme orice ocazie într-o capodoperă. Fie că doriți să celebrati legământul unei nunți, să gazduiți o petrecere corporate de impact sau să impresionați la o conferință, spațiul nostru este gândit pentru a răspunde celor mai înalte așteptări.

Versatilitatea cortului nostru se manifestă prin capacitatea generoasă de acomodare. De la intimitatea unui grup de 150 de persoane, până la grandiozitatea unei mulțimi de 450 de invitați, Jardin Events este locul unde fiecare detaliu contează, iar dumneavoastră sunteți în centrul atenției.

Jardin Events este mai mult decât un simplu spațiu de evenimente; este un loc unde pasiunea și creativitatea se întâlnesc pentru a da naștere unor experiențe de neuitat. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere suportul necesar pentru a transforma fiecare detaliu într-un moment de poveste.

Așadar, sărbătoriți, visează și lăsați-ne să transformăm fiecare moment într-o eternitate la Jardin Events.

Cort evenimente Jardin – minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați