La Aquaterra Spa vă puteți bucura de o gama largă de tratamente corporale. Ne angajăm să vă oferim o experiență de relaxare și îngrijire completă, pentru a vă revitaliza și a vă reînnoi corpul și mintea. Cu o gamă variată de tratamente specializate, fiecare creat pentru a vă oferi cele mai bune rezultate, suntem aici să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de frumusețe și bunăstare.

Impachetari Corporale

Experimentați beneficiile impachetărilor corporale, care vă vor revigora și hidrata pielea în profunzime. De la termosidatie și ciocolată, la parargil și namol, fiecare tratament este conceput pentru a vă oferi o senzație de revigorare și împrospătare a corpului.

Tratamente Corporale Remodelante

Dorim să vă ajutăm să vă conturați corpul și să obțineți silueta dorită. Cu tratamente precum electrostimularea și drenajul limfatic, vă oferim soluțiile ideale pentru a remodela și tonifia corpul într-un mod eficient și sigur.

Peeling Corporal:

Redați strălucirea și suplețea pielii cu un peeling corporal revigorant. De la peelingul cu zahăr brun la exfoliantul bio, fiecare tratament va îndepărta celulele moarte ale pielii și va lăsa pielea catifelată și luminoasă.

Răsfăț Facial

Îngrijiți-vă tenul cu un rasfat facial personalizat, conceput pentru a vă oferi o piele strălucitoare și întinerită. De la demachiere și aplicarea măștii la un masaj delicat, fiecare pas al tratamentului este gândit pentru a vă oferi o experiență relaxantă și revigorantă.

La Aquaterra Spa, ne dedicăm să vă oferim cele mai bune tratamente și servicii, pentru a vă ajuta să vă simțiți și să arătați cât mai bine. Înconjurați-vă de lux și confort și permiteți-ne să vă răsfățăm la Aquaterra Spa, Q Resort.

Tratamente corporale Brasov
Impachetari corporale: termosidatie, ciocolata, parargil, namol
Tratamente corporale remodelante: electrostimulare, drenaj limfatic
Peeling corporal: cu zahar brun, exfoliant bio
Rasfat facial: demachiere, masca, masaj
Tratamente corporale Brasov