Junior Suite-ul de la Q Resort reprezintă o alegere perfectă pentru cei care doresc să se bucure de un spațiu mai generos și de confortul unei suite moderne. Cu o configurație de 2 camere, această suită oferă atât un dormitor elegant, dotat cu un pat matrimonial, cât și un living spațios, echipat cu o canapea extensibilă pentru a oferi loc suplimentar de odihnă.

Dormitorul este amenajat cu atenție și confort, asigurându-se că oaspeții se pot relaxa complet după o zi plină de aventuri sau activități. Livingul este un spațiu multifuncțional, perfect pentru relaxare și socializare, oferind totodată posibilitatea de a transforma canapeaua într-un confortabil pat suplimentar.

Facilitățile oferite în Junior Suite vizează să satisfacă cele mai exigente nevoi ale oaspeților. De la televiziunea prin cablu sau LCD și seiful pentru depozitarea obiectelor de valoare, până la uscătorul de păr și internetul Wi-Fi, totul este gândit pentru confortul și comoditatea oaspeților.

Pe lângă facilitățile din cameră, oaspeții au acces gratuit la o serie de opțiuni de agrement și relaxare. Sala de fitness este disponibilă pentru cei care doresc să își mențină rutina de antrenament. Sala de jocuri oferă diverse activități distractive, de la biliard și tenis de masă până la jocuri de societate.

FACILITĂȚILE OFERITE :

  • TV cablu / LCD
  • Seif
  • Uscător de par
  • Internet Wi-Fi
  • Sala de fitness
  • sala de jocuri ( biliard, tenis de masa, fotbal de masa, carti, sah/table…)

Acces la Aquaterra SPA – Link

Ora chek-in: 17 / Ora Check-out: 12