Apartament 4 dormitoare si living – Aceast apartament impresionant oferă un cadru ideal pentru o experiență de cazare luxoasă și confortabilă. Apartamentul cu 4 dormitoare și living comun este proiectat pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a asigura o ședere relaxantă și plină de confort. Este ideal pentru grupurile mari de prieteni sau familiile extinse care doresc să petreacă timp împreună într-un cadru luxos și confortabil. Fiecare dintre cele 4 camere duble matrimoniale oferă intimitate și confort. Sunt amenajate cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Cu băile private dotate cu jacuzzi, oaspeții se pot relaxa în liniște și confort după o zi plină de aventuri.

Fiecare dintre cele 4 camere duble matrimoniale este amenajată cu atenție și oferă o atmosferă intimă și primitoare, completată de un pat matrimonial confortabil și o baie privată dotată cu jacuzzi, unde oaspeții se pot relaxa și revigora în liniște.

Livingul comun este un spațiu generos și elegant, perfect pentru socializare și relaxare. Aici, oaspeții se pot bucura de o masă într-un cadru rafinat, pot savura o băutură la bar sau pot petrece timpul liber într-un loc de relaxare amenajat cu fotolii confortabile. Vă așteptăm să rezervați Apartament 4 dormitoare si living, pentru a vă bucura de un concediu de vis alături de cei dragi, petrecând momente memorabile și creând amintiri de neuitat!

FACILITĂȚILE OFERITE :

  • TV cablu / LCD
  • Seif
  • Uscător de par
  • Internet Wi-Fi
  • Sala de fitness
  • sala de jocuri ( biliard, tenis de masa, fotbal de masa, carti, sah/table…)

Acces la Aquaterra SPA – Link

Pentru o relaxare completă și răsfăț, oaspeții au privilegiul de a accesa și facilitățile Aquaterra SPA, unde se pot bucura de tratamente și masaje revigorante.

Ora chek-in: 17 / Ora Check-out: 12

Cazare Brasov la Penthose
Cazare Brasov la Penthouse
Apartament 4 dormitoare si living
Apartament 4 dormitoare si living
Cazare Brasov la Penthouse