Cu o atmosferă rafinată și confortabilă, camera dubla twin de la Q Resort reprezintă alegerea perfectă pentru oaspeții care călătoresc împreună, dar preferă paturi separate. Această cameră elegantă este amenajată cu două paturi single, oferind confort și intimitate pentru fiecare persoană.

Baia modernă este dotată cu o cabină de duș, asigurându-se astfel că oaspeții se pot bucura de prospetime și confort în timpul șederii lor. Facilitățile oferite în cameră includ televiziune prin cablu sau LCD, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, uscător de păr și internet Wi-Fi pentru a rămâne conectat în timpul șederii.

Odată cu cazarea în camera dubla twin, oaspeții au acces gratuit la o serie de facilități și activități recreative. Sala de fitness este perfectă pentru cei care doresc să își mențină rutina de antrenament și să se simtă revitalizați în timpul șederii lor. De asemenea, sala de jocuri oferă o varietate de opțiuni distractive, precum biliard, tenis de masă, fotbal de masă și jocuri de societate, pentru a petrece timpul într-un mod plăcut și relaxant.

În plus, oaspeții au privilegiul de a se relaxa și răsfăța la Aquaterra SPA. Aici pot experimenta tratamente de înaltă calitate și pot beneficia de facilități precum piscina interioară încălzită, sauna și masaje revigorante.

FACILITĂȚILE OFERITE :

  • TV cablu / LCD
  • Seif
  • Uscător de par
  • Internet Wi-Fi
  • Sala de fitness
  • sala de jocuri ( biliard, tenis de masa, fotbal de masa, carti, sah/table…)

Acces la Aquaterra SPA – Link

Ora chek-in: 17 / Ora Check-out: 12

Cazare Brasov in camera dubla twin