Cu o atmosferă elegantă și confortabilă, camera dubla matrimoniala de la Q Resort este o oază de relaxare pentru oaspeți. Aceasta este amenajată cu un pat matrimonial confortabil. Este ideal pentru cupluri sau persoane care călătoresc singure în căutarea unei experiențe de cazare plăcută. Balconul oferă o priveliște încântătoare către împrejurimile naturale sau către grădinile înflorite ale resortului.

Fiecare camera este dotată cu o baie modernă, echipată cu o cabina de dus, pentru a asigura confortul și intimitatea oaspeților. Facilitățile oferite includ televiziune prin cablu sau LCD, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, uscător de păr și internet Wi-Fi pentru a rămâne conectat cu cei dragi sau cu activitățile din afara resortului.

Odată cu cazarea în camera dubla matrimoniala, oaspeții au acces gratuit la o serie de facilități și activități recreative. Sala de fitness este perfectă pentru cei care doresc să își mențină rutina de antrenament și să se simtă revigorați în timpul șederii lor. De asemenea, sala de jocuri oferă o varietate de opțiuni distractive. Alegeți dintre biliard, tenis de masă, fotbal de masă și jocuri de societate, pentru a petrece timpul într-un mod plăcut și relaxant.

În plus, oaspeții au privilegiul de a se relaxa și răsfăța la Aquaterra SPA, unde pot experimenta tratamente de înaltă calitate și pot beneficia de facilități precum piscina interioară încălzită, sauna și masaje revigorante.

FACILITĂȚILE OFERITE :

  • TV cablu / LCD
  • Seif
  • Uscător de par
  • Internet Wi-Fi
  • Sala de fitness
  • sala de jocuri ( biliard, tenis de masa, fotbal de masa, carti, sah/table…)

Acces la Aquaterra SPA – Link

Ora chek-in: 17 / Ora Check-out: 12