Bine ați venit în Galerie Foto Q Resort! Aici puteți descoperi frumusețea și eleganța noastră printr-o colecție de imagini captivante care vă vor purta într-o călătorie virtuală prin universul nostru ospitalier și rafinat.

JARDIN by Q RESORT

JARDIN EVENTS este un cort special conceput pentru a găzdui evenimente memorabile, fie că sunt nunți romantice, botezuri sau petreceri private. Împreună cu echipa noastră dedicată, vă asigurăm că fiecare detaliu este pus la punct pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență de neuitat.

Restaurant

Delicii Culinare Pentru Toate Gusturile – Restaurantul nostru vă așteaptă cu un meniu rafinat, pregătit cu ingrediente proaspete și o atenție deosebită la detalii. Fie că doriți să vă bucurați de o cină romantică în doi sau să savurați preparate tradiționale într-o atmosferă relaxată, restaurantul nostru vă va răsfăța cu arome și gusturi delicioase.

Camere

Fiecare cameră de la Q Resort este concepută pentru a vă oferi o experiență de relaxare supremă. Cu design rafinat și dotări luxoase, camerele noastre sunt locul perfect pentru a vă retrage după o zi plină de aventuri sau evenimente.

Loc de joaca

Pentru cei mici, Q Resort pune la dispoziție un loc de joacă special amenajat, unde aceștia se pot bucura de ore întregi de distracție.

AQUATERRA SPA

AQUATERRA SPA este sanctuarul nostru de răsfăț și relaxare, unde vă puteți reîncărca bateriile și vă puteți bucura de o varietate de tratamente și terapii pentru corp și minte. Cu facilități moderne și un personal dedicat, vă garantăm că veți pleca cu simțurile revigorante și energizate.

Sperăm că aceste imagini din Galerie foto Q RESORT v-au inspirat și v-au făcut să simțiți emoția și atractivitatea oferită de Q Resort. Vă invităm să ne vizitați și să trăiți personal aceste experiențe de neuitat. Suntem aici să vă întâmpinăm cu brațele deschise și să vă oferim o ședere memorabilă!