Cauți Restaurant evenimente? La Q RESORT, vă oferim nu doar un spațiu de excepție, ci și expertiza unui Consilier de Evenimente – Organizator Banqueting – dedicat în întregime viziunii dumneavoastră. Suntem aici pentru a transforma orice ocazie, fie ea nuntă, botez sau petrecere corporativă, într-o amintire de neuitat.

Eleganța se regăsește în fiecare detaliu al restaurantului nostru, structurat pe trei niveluri distincte – parter, etaj și un balcon panoramic. Cu o capacitate variabilă, spațiul nostru poate găzdui evenimente cuprinzând între 50 și 170 de invitați.

Într-o poziție privilegiată, restaurantul se află la poalele impunătorului Q RESORT, lângă un lac pitoresc. Continuarea naturală a acestui decor este Cortul de Evenimente Jardin, conceput special pentru a adăposti evenimente grandioase în aer liber, precum nunti fastuoase sau petreceri tematice de firmă.

În plus, această zonă se metamorfozează armonios într-un spațiu verde, oferind un cadru perfect pentru relaxare și contemplare.

De asemenea, pentru cei care visează la un jurământ sub cerul liber, organizăm cununii religioase sau civile în mijlocul naturii.

Înțelegem cât de valoros este timpul dumneavoastră, motiv pentru care ne propunem să simplificăm întregul proces de organizare. De la degustarea meniului, selecția detaliilor estetice, până la coordonarea momentelor de divertisment, noi suntem alături de dumneavoastră pentru a crea evenimentul perfect.

Sala Restaurant – minim 50 persoane maxim 170 persoane