Cauți Restaurante nunti Brasov? Grăbește-te! Un nou sezon de nunti bate la ușă

Odată cu apropierea noului sezon de nunti, emoțiile și pregătirile încep să capete contur. Pentru cei care își planifică un eveniment special în viața lor, alegerea locației potrivite este esențială. Dacă încă nu ați decis unde să celebrați acest moment memorabil, Q RESORT vă oferă opțiunile ideale pentru a face ziua dumneavoastră cu adevărat specială.

Q RESORT – Diversitatea Perfectă Pentru Evenimentele Tale

La Q RESORT, fiecare detaliu contează. Am creat spații diverse, fie că doriți o celebrare intimă sau una grandioasă.

  • Jardin Events: Vă imaginați sărbătorind într-un cort magnific, înconjurați de cei dragi? Cortul nostru vă așteaptă cu o capacitate variabilă, de la un minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați. Ideal pentru evenimente mari, precum nunți sau petreceri corporate.
  • Sala Restaurant: Perfectă pentru nunți și botezuri, această sală poate găzdui între 50 și 170 de persoane. Un spațiu elegant, care combină rafinamentul cu confortul.
  • Sala Panoramic: Dacă sunteți în căutarea unui spațiu mai restrâns, dar cu o viziune panoramică uimitoare, aceasta este sala potrivită. Cu o capacitate maximă de 45 de persoane, Sala Panoramic este perfectă pentru evenimente intime și sofisticate.

JARDIN by Q RESORT – Experiența Supremă

La Jardin Events, visele devin realitate. Oferim nu doar un cort elegant, ci și un pachet complet pentru a face ziua dumneavoastră impecabilă. Ospătari profesioniști, o bucătărie proprie care garantează delicatese culinare și un spațiu pitoresc pentru cununii religioase sau civile în aer liber – toate acestea sunt oferite GRATUIT.

Nu lăsați detaliile la voia întâmplării. Alegeți Q RESORT și transformați visul dumneavoastră în realitate. Sezonul de nunti este aproape – sunteți pregătiți să impresionați?

Cort evenimente Jardin – minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați

La Q RESORT găsești spații diverse, fie că doriți o celebrare intimă sau una grandioasă.

Poți opta intre restaurant de evenimente, cortul de evenimente Jardin Events sau sala Panoramic, în funcție de numărul de persoane.

Care este prețul meniului de nunta?

Prețul meniului de nunta se stabilește în funcție de meniul ales. La Q RESORT va puteți personaliza complet meniul de nunta.

Care este prețul meniului de botez?

Prețul meniului de botez se stabilește în funcție de meniul ales. La Q RESORT va puteți personaliza complet meniul de botez.

Variante meniu nunta/botez 2023-2024?

Pentru a intra în posesia variantelor de meniu pentru nunta sau botez 2023-2024 trebuie sa completați formularul de mai jos.

Se poate organiza nunta în aer liber?

La Q Resort iti poti organiza cununii religioase sau civile în aer liber.

Se pot organiza botezuri de pana la 30 persoane?

Desigur. Sala Panoramic: Dacă sunteți în căutarea unui spațiu mai restrâns, dar cu o viziune panoramică uimitoare, aceasta este sala potrivită. Cu o capacitate maximă de 45 de persoane, Sala Panoramic este perfectă pentru evenimente intime și sofisticate.

Cate locuri sunt în restaurant disponibile pentru nunti și botezuri.

Jardin Events: Vă imaginați sărbătorind într-un cort magnific, înconjurați de cei dragi? Cortul nostru vă așteaptă cu o capacitate variabilă, de la un minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați. Ideal pentru evenimente mari, precum nunți sau petreceri corporate.

Sala Restaurant: Perfectă pentru nunți și botezuri, această sală poate găzdui între 50 și 170 de persoane. Un spațiu elegant, care combină rafinamentul cu confortul.

Sala Panoramic: Dacă sunteți în căutarea unui spațiu mai restrâns, dar cu o viziune panoramică uimitoare, aceasta este sala potrivită. Cu o capacitate maximă de 45 de persoane, Sala Panoramic este perfectă pentru evenimente intime și sofisticate.

Cate locuri sunt în cortul de evenimente?

Jardin Events: Vă imaginați sărbătorind într-un cort magnific, înconjurați de cei dragi? Cortul nostru vă așteaptă cu o capacitate variabilă, de la un minim de 150 până la un maxim de 450 de invitați. Ideal pentru evenimente mari, precum nunți sau petreceri corporate.

Ce dotări are cortul de evenimente?

Oferim nu doar un cort elegant, ci și un pachet complet pentru a face ziua dumneavoastră impecabilă. Ospătari profesioniști, o bucătărie proprie care garantează delicatese culinare și un spațiu pitoresc pentru cununii religioase sau civile în aer liber – toate acestea sunt oferite GRATUIT.

Restaurante nunti Brasov – Q RESORT

La Q RESORT, vă oferim nu doar un spațiu de excepție, ci și expertiza unui Consilier de Evenimente – Organizator Banqueting – dedicat în întregime viziunii dumneavoastră. Suntem aici pentru a transforma orice ocazie, fie ea nuntă, botez sau petrecere corporativă, într-o amintire de neuitat.

Eleganța se regăsește în fiecare detaliu al restaurantului nostru, structurat pe trei niveluri distincte – parter, etaj și un balcon panoramic. Cu o capacitate variabilă, spațiul nostru poate găzdui evenimente cuprinzând între 50 și 170 de invitați.

Într-o poziție privilegiată, restaurantul se află la poale Q RESORT & SPA, lângă un lac pitoresc. Continuarea naturală a acestui decor este Cortul de Evenimente Jardin, conceput special pentru a adăposti evenimente grandioase în aer liber, precum nunti fastuoase sau petreceri tematice de firmă.

În plus, această zonă se metamorfozează armonios într-un spațiu verde, oferind un cadru perfect pentru relaxare și contemplare.

De asemenea, pentru cei care visează la un jurământ sub cerul liber, organizăm cununii religioase sau civile în mijlocul naturii.

Înțelegem cât de valoros este timpul dumneavoastră, motiv pentru care ne propunem să simplificăm întregul proces de organizare. De la degustarea meniului, selecția detaliilor estetice, până la coordonarea momentelor de divertisment, noi suntem alături de dumneavoastră pentru a crea evenimentul perfect.

Sala Restaurant – minim 50 persoane maxim 170 persoane

Dacă ești interesat de Restaurante nunti Brasov / sali evenimente Brasov, Q Resort este locul ideal pentru orice eveniment dorești să organizezi! Te așteptăm să ne contactezi!