Q RESORT mai aduce o surpriza turistilor. Va oferim posibiliatea sa inchiriati bicilete din locatia noastra pentru a putea sa va bucurati de natura. Din locatia noastra aveti acces la nenumarate trasee de ciclism. De la la montaine bike la asfalt, de la downhill la viteza.

Q RESORT vă oferă o experiență de neuitat în mijlocul naturii, iar acum puteți explora peisajele pitorești și traseele variate de ciclism din zona noastră în modul cel mai distractiv și convenabil posibil – inchiriere biciclete direct de la locația noastră!

Bucurați-vă de libertatea de a explora nenumăratele trasee de ciclism disponibile, de la mountain bike la asfalt, de la downhill la trasee de viteză, toate accesibile direct de la Q RESORT. Indiferent dacă sunteți un începător dornic să descopereți frumusețea naturală sau un ciclist experimentat în căutare de noi provocări, avem biciclete potrivite pentru fiecare nivel de experiență și aventură.

Închiriați bicicletele noastre de înaltă calitate și începeți aventura dumneavoastră de ciclism chiar acum! Contactați-ne pentru a rezerva bicicletele și pregătiți-vă să vă bucurați de plimbări memorabile prin peisajele uimitoare ale zonei noastre.

Optând pentru inchiriere biciclete la Q RESORT, veți avea parte de o experiență plină de aventură și libertate, explorând natura într-un mod inedit și relaxant.

Inchiriere biciclete Brasov / Sacele