Centrul SPA Brasov – Q RESORT te invita sa te relaxezi in inima naturii. Centru SPA într-un splendid cadru natural, înconjurat de munți și de păduri de brad.

Centru de relaxare și wellness cu multiple opțiuni: spa, piscina, fitness și o mulțime de tratamente corporale!

Celebrează frumusețea, gusta relaxarea și îndrăgostește-te de natura într-o escapada romantica în doi!

Servicii Centru SPA Brasov:

Masaje

Masaj Tonifiant, Circulator și Neurosedativ

Răsfățați-vă corpul cu un masaj tonifiant, care stimulează circulația sângelui și relaxează mușchii tensionați. Acest masaj combină tehnici care revigorează corpul și mintea, oferindu-vă o senzație de energie și revitalizare.

Masaj Anticelulitic

Scăpați de celulita nedorită și îmbunătățiți aspectul pielii cu un masaj anticelulitic specializat. Tehnicile intense de masaj sunt concepute pentru a stimula circulația și a reduce aspectul neplăcut al celulitei, oferindu-vă un corp tonifiat și ferm.

Masaj cu Roci Vulcanice

Experimentați o terapie termică profund relaxantă cu un masaj cu roci vulcanice. Roci vulcanice încălzite sunt plasate strategic pe corp și folosite în combinație cu mișcări de masaj pentru a relaxa mușchii tensionați și a calma mintea.

Masaj Reflexoterapeutic

Descoperiți beneficiile masajului reflexoterapeutic, care se concentrează pe punctele de presiune ale corpului pentru a stimula vindecarea și echilibrul interior. Această tehnică de masaj este ideală pentru a calma tensiunea și pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și bunăstare.

Masaj Facial și Capilar

Răsfățați-vă cu un masaj facial delicat, care revitalizează și reîmprospătează pielea feței. De asemenea, bucurați-vă de un masaj capilar relaxant, care stimulează circulația sângelui și îmbunătățește sănătatea scalpului.

Tratamente corporale

Impachetari Corporale

Experimentați beneficiile impachetărilor corporale, care vă vor revigora și hidrata pielea în profunzime. De la termosidatie și ciocolată, la parargil și namol, fiecare tratament este conceput pentru a vă oferi o senzație de revigorare și împrospătare a corpului.

Tratamente Corporale Remodelante

Dorim să vă ajutăm să vă conturați corpul și să obțineți silueta dorită. Cu tratamente precum electrostimularea și drenajul limfatic, vă oferim soluțiile ideale pentru a remodela și tonifia corpul într-un mod eficient și sigur.

Peeling Corporal

Redați strălucirea și suplețea pielii cu un peeling corporal revigorant. De la peelingul cu zahăr brun la exfoliantul bio, fiecare tratament va îndepărta celulele moarte ale pielii și va lăsa pielea catifelată și luminoasă.

Răsfăț Facial

Îngrijiți-vă tenul cu un rasfat facial personalizat, conceput pentru a vă oferi o piele strălucitoare și întinerită. De la demachiere și aplicarea măștii la un masaj delicat, fiecare pas al tratamentului este gândit pentru a vă oferi o experiență relaxantă și revigorantă.

PISCINA INTERIOARA BRASOV

Permiteți-vă să vă înconjurați de lux și confort și să vă dedicati timpul pentru a vă îngriji și a vă reconecta cu sinele vostru la Centru Spa Brasov. Aici, fiecare moment petrecut este un pas către starea de echilibru și armonie interioară.

Q Resort – Relaxing Your Mind and Body!